Werkwijze

HoutenVilla.nl producten
Onze producten kennen een korte bouwtijd en een hoge kwaliteitswaarde. Alles is mogelijk!
Op de productieafdeling in Polen maken we uw gebouw volledig op maat. Voor de bouw van een woning worden ook Duitse en Nederlandse producten gebruikt. Zeer deskundige medewerkers kunnen ter plaatse de woning opbouwen, of u kunt een bouwpakket bestellen en de woning met eigen middelen in elkaar zetten.

HoutenVilla.nl modellen
We hebben geen standaard modellen. Alle andere modellen zijn ‘maatwerk’ en worden volledig aan de hand op maat gemaakt rekening houdend met de wensen van de klant. Het model ‘type Belverdere’ is een goed voorbeeld van een uitgewerkt maatwerk model waar reeds in Nederland een project van meerdere woningen mee gebouwd is.

HoutenVilla.nl stappenplan
De eerste stap vormt het oriënteren. Dit is de basis waarin we met u informatie uitwisselen over de mogelijkheden. Wensen en prijsniveaus worden uiteen gezet. Vervolgens kunnen we op basis van een eerste schetsplan een gespecificeerde calculatie maken. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een schetsontwerp met plattegronden met afmetingen van ramen en deuren, etc. Op basis hiervan kunnen we een gedetailleerde en bindende offerte opmaken. Het schetsontwerp kan vervolgens uitgewerkt worden naar fabriekstekeningen. Voorafgaand van het in productie gaan wordt er een definitief contract opgesteld ten aanzien van de levering en opbouw van de woningen. Na de opbouw van de woning op locatie dient er aan afwerking te komen van o.a.  gas, water licht, keuken, sanitair. U kunt dit door ons laten uitvoeren, of dit zelf laten realiseren.

Bestemmingsplanprocedure
Wij kunnen u begeleiden bij een eventuele noodzakelijk bestemmingsplanprocedure voor een of meerdere woningen. Ook wat betreft het opstellen van een stedenbouwkundig plan of terreininrichtingstekeningen voor het landschap hebben wij ervaring en kunnen we u hierbij van dienst zijn. 

Bouwvergunning
In de meeste gevallen dient u toestemming te hebben van de gemeente voor het starten van de bouw. Hiervoor heeft u de juiste bouwtekeningen en constructieberekeningen. Hierbij kunnen we u assisteren, informeer naar de mogelijkheden. 

Vergunningsvrij bouwen
Een bouwvergunning is door nieuwe regelgeving niet altijd nodig. Informeer naar de mogelijkheden.

Indien uw interesse gewekt is kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak.